Café de Dokter

Eetcafé Hilversum is eetcafé de Dokter!

Café Hilversum

Als je een gezellig eetcafé in Hilversum zoekt, is onze gezellige bruine kroeg een geweldige locatie.

Sinds 1 maart 2008 zijn wij gevestigd aan de bruisende Groest in het uitgaanscentrum van Hilversum. Midden in het centrum van Hilversum en dus goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer.
Volop parkeergelegenheid en op twee minuten vanaf het Centraal Station Hilversum, is het de ideale plek om de Hilversumse sfeer op te snuiven.

Er is veel te doen in Hilversum en zeker op de gezellige, drukke Groest. Maar de onvervalste gezelligheid, de diversiteit in muziek, de sfeer die de Dokter uitstraalt en de persoonlijke benadering van de vriendelijke eigenaren en het bedienend personeel zijn uniek te noemen.

In de nabijheid van mediamuseum, tv studio’s en omroepen (Sta niet raar te kijken als je ineens een camera voor je neus hebt voor een interviewtje van één of andere zender) en andere trekpleisters een leuke tussenstop om even op adem te komen en te genieten van een goed glas wijn, een overheerlijk Amstel biertje of een kop koffie of thee.

Eetcafé de Dokter ademt de gezelligheid en sfeer van het verleden. De sfeer van een lekkere stamkroeg waar het goed vertoeven is. De grote bar, de houten vloer; bij binnenkomst voel je je direct thuis.

’s Zomers met een groot terras aan de Groest en ’s winters als gezellig en knus bruin café, is Eetcafé de Dokter het hele jaar door populair bij buurtbewoners, studenten, dagjesmensen, toeristen, marktkooplui en echte ‘Hilversummers’.

Eetcafé de Dokter is voor deze mensen een prima uitvalsbasis om op woensdag en zaterdag de markt te bezoeken. In de ochtend komen mensen voor een kop koffie met gebak, voor de lunch kan men terecht op het terras om te genieten van een broodje en tijdens de borrel kan men genieten van een lekkere wijn, biertje of andere drankje met een bittergarnituur of lekkere hap. Zie onze menukaart.

Regelmatig organiseren wij leuke activiteiten zodat er vertier is voor jong en oud. Denk hierbij aan live muziek, speciaal georganiseerde thema-avonden zoals een Beachparty en een Après Ski Party.

Maar ook een heerlijke muziek thema-avond, DJ contest en leuke Amstel veiling. Foto’s worden regelmatig geplaatst op ons Facebook account en natuurlijk in onze fotogalerij.

Uiteraard heeft eetcafé de Dokter dagelijks een gezellig borreluur en op vrijdag zijn er nog wel eens leuke acties die op Facebook bekend worden gemaakt.

Naast de leuke activiteiten, de gezellige borreluurtjes en avonden, heeft eetcafé de Dokter ook nog een een heel aantrekkelijke menukaart. Van tosti en gehaktbal tot ….

Kortom: hét eetcafé Hilversum is eetcafé de Dokter; een gezellig bruin café waar je gezellig kunt zitten, eten, drinken, darten, kaarten, even de krant kunt lezen, kunt genieten op het terras of binnen aan een tafeltje of aan de bar.

Eetcafé Hilversum

Eetcafé Hilversum – Eetcafé de Dokter – Dartcafé Hilversum – Jongerencafé Hilversum – Bruin café Hilversum  – Café Hilversum